Stimați colegi,

La 13 octombrie 2018 în incinta Complexul turistic ”Vatra” din or. Vadul lui Vodă a avut loc a doua ediției a Spartachiadei profesiilor juridice din Republica Moldova.

La Spartachiadă au participat echipele Uniunii Administratorilor Autorizați din Moldova, Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, Uniunii Avocaților din Republica Moldova și Camerei Notariale din Republica Moldova.

Echipa Uniunii Administratorilor Autorizați din Moldova a participat pentru prima dată la spartachiada profesiilor juridice.

Competițiile sportive au avut loc la patru discipline: Volei; Tenis de masă; Dame; Minifotbal;

În rezultatul competiţiilor la probele sportive Uniunea Administratorilor Autorizaţi din Moldova a obţinut locul doi între echipele participante la spartachiadă, fiind depăşit de Uniunea Avocaţilor din Moldova. Pe locul trei s-a clasat echipa Camerei Notariale din RM.

Echipa Uniunii Administratorilor Autorizaţi din Moldova a obţinut rezultate bune  la următoarele probe:

·         Locul II la volei;

·         Locul I a fost oferit d-lui Alexei Donţu la tenis de masă;

·         Locul II a fost oferit d-lui Radu Fortuna la tenis de masă;

·         Locul III la minifotbal.

 

De asemenea în cadrul Spartachiadei de anul acesta a fost organizată și o probă culinară, la care echipa administratorilor autorizaţi a ocupat locul I.

Le mulţumesc administratorilor autorizaţi care au participat şi s-au dedicat întru totul competiţiilor organizate la cea de-a doua ediție a Spartachiadei profesiilor juridice şi sper ca aceste manifestări sportive să unească administratorii, si să dezvolte  o platformă sănătoasă de comunicare intre toţi reprezentanţii profesiilor juridice.

Uniunea Administratorilor Autorizaţi din Moldova v-a fi organizatorul de bază a celei de-a treia ediție a Spartachiadei profesiilor juridice din anul 2019.

Pe această cale îndemn toţi administratorii autorizaţi să participe la ediţia a 3-a Spartachiadei atît în calitate de participanţi cît şi în calitate de suporteri. 

Mulțumim tuturor şi mult succes.

Cu deosebit respect,

                                                                                

Ion POPA

Președintele

Uniunii Administratorilor Autorizaţi din Moldova